Kompanija » Politika kvaliteta

Politika kvaliteta

U uslovima poslovanja na međunarodnom tržištu kvalitet igra značajnu ulogu ne samo u obezbeđivanju novih tržišta, već i u zadržavanju postojećih. Danas kupci ne samo da očekuju kvalitetan proizvod, već zahtevaju i dokaz da je kompanija sposobna da proizvede kvalitetne proizvode ili pruži kvalitetnu uslugu. Obezbeđivanje ovog dokaza trebalo bi da predstavlja prioritetni cilj za svaku kompaniju koja drži do svog imidža i ima visoke pretenzije kada je reč o novim tržištima.

Pokazatelji kvalitetnog rada u kompaniji Đurđević ogledaju se u poštovanju sledećih principa koje prate sertifikati ISO 9001:2000 i HACCP.

Investicije u ovoj godini obuhvataju ulaganja u novi pogon za sterilizaciju, kupovinu novih laktofriza, hladnjače i nove laboratorije. Dobijanje sertifikata IFS omogućava izvoz u države Evropske unije, a koji imaju samo još dve mlekare u Srbiji.

Imperativ kompanije su evropski proizvodni trendovi, koje prate proizvodni pogoni površine od 15.000 m², od kojih je važno naglasiti:

– savremena linija obrade krupne stoke kapaciteta od 20 jedinica na sat
– mašinska obrada gotovih proizvoda kapaciteta do 10 tona dnevno
– komore za duboko zamrzavanje kapaciteta do 1000 tona
– magacinski prostor koji u celosti obezbeđuje potrebe za kvalitetnim skladištenjem sirovina, repromaterijala, poluproizvoda i gotovih proizvoda kompanije.

Industrija hrane Đurđević može se pohvaliti sa pet naučnih radova koji su objavljeni u međunarodnim publikacijama, peharima za proizvodnju svežeg mesa i mlečnih proizvoda sa leskovačkog, novosadskog i budvanskog sajma i Kulenijade.

HALAL CERTIFIKAT
HACCP CERTIFICATE
FSSC 22000:2011
FSSC 22000 VERSION 3
HACCP SISTEM
ISO 22000:2007
IQNET CERTIFICATE
Top